Home Over ons

Over ons

Welkom op mijn blog dat volledig in het teken staat van tripels. Tijdens mijn jarenlange ontdekkingstocht naar het lekkerste bier kwam ik telkens tot de conclusie dat dat toch echt de tripel is voor mij. Vanuit deze conclusie ben ik de tripel verder gaan ontdekken waarbij er inmiddels gelukkig erg veel diversiteit is gekomen op tripel gebied. Er zijn ontelbare combinaties mogelijk van kruidig naar fruitig. Met deze blog wil ik jullie graag meenemen in de ontdekkingstocht naar de vele tripels die inmiddels gebrouwen worden.

Met de reviews over de tripels wil ik jullie net zo enthousiast maken als ik zelf ben over deze stevige blonde bieren. Ook wil ik jullie meenemen naar mooie plaatsen waar je tripels kunt drinken, denk dan bijvoorbeeld aan cafés, festivals en brouwerijen. En zal ik jullie ook nog wat vertellen over de rijke historie van dit fantastische bier.

Zelf ben ik altijd erg benieuwd naar iemands favoriete tripel en hoe diegene die het liefste drinkt, middels verschillende korte interviews probeer ik daar achter te komen zodat ik dat dan weer met jullie kan delen. Vast onderdeel in deze interviews zijn de spijs bij de tripel. In een apart onderdeel op deze blog laat ik jullie kennismaken met gerechten of hapjes die perfect aansluiten bij de unieke tripel smaak.

Uiteraard zal ik jullie ook op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes op tripel gebied.

Ik merk dat ik inmiddels al een heel stuk geschreven heb zonder mijzelf voor te stellen… Ik ben Stefan van der Neut, 35 jaar, werkzaam als financieel consultant (freelancer) en samenwonend met mijn vriendin in Houten. Ik ben heel erg enthousiast over de verschillende tripels die er zijn. Dat enthousiasme wil ik graag met jullie delen. Naast het eindeloos bier proeven en lekkere hapjes eten ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. De tripel is trouwens uitermate geschikt als hersteldrankje na het sporten. Ook kijk ik graag naar wielrennen en voetbal in mijn vrije tijd.

Wat leuk is om te vermelden is dat ik in maart 2019 Internationaal Biersommelier (Stibon-Doemens) ben geworden in Oostenrijk!

Veel lees en tripel plezier!

Proost! Stefan

UITGELICHTE BERICHTEN

MEEST RECENTE BERICHTEN

Donderstraal Tripel

Strafwerk Tripel