Frans Duijts

0
156

Tot mijn grote schrik is onze volkszanger zelf helemaal niet zo gek op tripels en bier maar wel heel erg behulpzaam in het beantwoorden van een aantal andere vragen die betrekking hebben op eten, drinken en het echte vrienden concert. Vandaar dat we zijn antwoorden graag met jullie willen delen. Want met Frans Duijts uit de speakers smaakt de geliefde tripel net iets lekkerder

 

Er zijn een hoop fans die heel graag een speciaal biertje met u willen drinken maar nu blijkt dat u helaas helemaal niet zo gek bent op speciaal bier. Welke dranken behoren wel tot uw favorieten zodat de fans daar rekening mee kunnen houden als ze u een drankje willen aanbieden?

Ik ben meer van de Jägermeister, cognac en whiskey.

 

Met wie zou je zelf nog eens een drankje willen drinken en waarom?

Ik zou graag een drankje met Englebert Humberdinck willen doen. Dat is echt een held van mij.

 

Wat is voor u het beste moment voor een drankje en welke locatie hoort daar bij?

Ik drink eigenlijk alleen maar als ik in gezelschap van anderen ben. Dat is dan ook het juiste moment voor mij om van een drankje te genieten. Een wijntje bij het eten is ook niet verkeerd.

 

Voor welke gerechten kunnen we u wakker maken?

Ik hou van sushi en een goed stukje vlees.

 

Als we van uw muziek willen genieten waar moeten we de komende tijd dan zijn?

27 oktober ben ik in de Afas Live te vinden met het Echte vrienden concert. Dit doe ik samen met Peter Beense en Django Wagner.

 

Kunnen we binnenkort meer nieuwe hits of andere projecten van u verwachten?

We zijn momenteel druk bezig met www.echtevrienden.com Daar komt ook een nieuw album van uit.

DELEN
Vorig artikelPangasiusfilet tuinkruiden met Val Dieu tripel
Volgend artikelAmersfoorts tripel
Tripelbier.nl
Welkom op mijn blog dat volledig in het teken staat van tripels. Tijdens mijn jarenlange ontdekkingstocht naar het lekkerste bier kwam ik telkens tot de conclusie dat dat toch echt de tripel is voor mij. Met deze blog wil ik jullie graag meenemen in de ontdekkingstocht naar de vele tripels die inmiddels gebrouwen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in