Johan Vlemmix

0
790

Zelf ken ik Johan nog uit de tijd dat ik aan de buis gekluisterd zat bij elke aflevering van ter Land ter Zee en in de Lucht. Daarna zag je hem vaak op tv als Oranje / Koningshuis specialist en maakte hij een aantal carnavals krakers. Wat veel mensen niet weten is dat hij een echte ras ondernemer en uitvinder is.

 

Toen ik Johan belde voor dit interview zat hij in een bus die op weg was naar Duitsland om een speciale bier reis te maken met andere liefhebbers. We zijn bij hem dus op het juiste adres als het gaat om de liefde voor bier.

 

Wat is uw favoriete tripel of speciaal bier?

Ik heb niet echt een uitgesproken favoriet, het liefst probeer ik zoveel mogelijk verschillende tripels te proeven. De tripels waarin fruit naar voren komt gaat wel mijn voorkeur naar uit.

 

Drinkt u wel eens lokale Eindhovense biertjes? Van Stadsbrouwerij Eindhoven?

Absoluut, ik heb vroeger zelf achter de bar gestaan en vanaf die tijd wil ik eigenlijk alles uitproberen. Dus zeker ook de lokale Eindhovense bieren

 

Waar en met wie drinkt u het liefst een tripel of speciaal bier?

Onder mijn huis heb ik een speciale bar ontworpen en een ruime collectie van speciaal bier opgeslagen. Ik ben een echte liefhebber. Elke dag proef ik een ander biertje. Dan gaat de muziek aan en kan ik lekker alleen ontspannen. Het is voor mij een ontspan moment waarbij ik niet tegen anderen hoef te praten, ik kom dan echt tot rust.

 

Met wie zou je zelf nog eens een drankje willen drinken en waarom?

Met de Koning bij mij thuis aan de bar. De look a like van de Koning heeft onlangs nog een biertje gedronken aan mijn eigen bar. Ik zou de Koning dan heel graag een Eindhovens biertje willen laten proeven. De Koning lust ook graag een biertje dus dat kan gezellig worden.

 

Welke snack eet u het liefst bij een biertje

Beneden in de bar heb ik ook een frituurpan staan dus het liefst eet ik er borrelhapjes bij en dan met name bittervallen en vlammetjes.

 

Kunnen we binnenkort nog nieuwe hits of andere projecten van u verwachten?

Nieuw liedje voor Koningsdag met de look a like van Willem Alexander en het Wereldrecord reuzenrad zitten. Waarbij ik in de avond natuurlijk lekker een speciaal biertje ga nemen en genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in