Kim Holland

0
1183

Kim Holland kennen we natuurlijk allemaal van de films van de bovenste plank. Deze super lieve vrouw heeft echter veel meer in haar mars. Regisseren, podcasts, coaching en spreekster bij evenementen bijvoorbeeld. Voor Tripelbier.nl interviewde ik haar, ze blijkt een echte bierliefhebster te zijn.

Wat is je favoriete tripel of speciaal bier?

Mijn favoriete speciaal bier toen ik vaker naar Antwerpen ging was Kasteel bier Blond. 1 biertje was dan wel maximaal.

Welk effect heeft dit bier op je?

Kasteel bier is wel het enige bier onder alle bieren dat het champagne effect teweeg brengt. Je raakt er echt van in de stemming. Een opwindend drankje.

Wanneer ben je begonnen met het drinken van bier en is je smaak in de loop van de tijd veranderd?

Een gewoon biertje van Grolsch dronk ik al vaker vroeger. Dit kwam met name omdat mijn vorige vriend zanger was van een rockband en het leven met bandleden bestaat uit bier drinken. Nu vind ik Blond bieren erg lekker

Waar drink je het liefst een tripel of speciaal bier?

Inmiddels vind ik Kasteel bier te zwaar geworden en als ik bier drink dan ga ik nu voor een La Trappe blond van de Nederlandse brouwer, stuk lichter. Aangezien ik hooguit een of twee drankjes drink op een feestje is zo’n biertje echt heerlijk. Zelf drink ik geen wijn.

Welke snack eet je het liefst bij een biertje?

Kasteel bier Blond in combinatie met een lasagne of kaas plankje was een ritueel als we in Antwerpen kwamen. We aten dan vaak midden in het centrum in een soort oude kelder waar alleen grote kaarsen staan als verlichting (beetje kloosterachtig).

Waar ligt je grootste passie? Is dat presenteren, acteren, regisseren of coachen?

Mijn werk is zo veel omvattend; ik regisseer, bedenk nieuwe plannen, beantwoord social media en vele mails per dag. Voor mijn persoonlijke groei ruim ik ook tijd in voor Yoga, Thai chi en werk ik aan een podcast om anderen ook te leren smullen van het leven!! Ik doe individuele coaching en coach ook groepen met een bepaald thema. Maar ook vergaderingen, personeel begeleiden, media, interviews en regelmatig als spreker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in