Laurien Verstraten

(foto: Maikel Thijssen)

0
974

Laurien Verstraten kennen we van het RTL 4 programma Life is Beautiful. In het verleden hebben we haar o.a. kunnen bewonderen in Gadget TV, Mijn leven, mijn gezondheid, Babes in Business, GTST, Moordvrouw, Dokter Tinus en Celblok H.

De spontane en beeldschone Laurien is van vele markten thuis; presenteren, acteren en zingen. Ze kan het allemaal.

Tijdens ons eerste contact kreeg ik al meteen een foto doorgestuurd van een heerlijk biertje die ze gisteravond geproefd had in het zonnige Toscane. Een echte bierliefhebster! Ze heeft tevens ook de eer om als eerste vrouw geïnterviewd te worden door Tripelbier.nl. Of hebben wij de eer om haar te interviewen?! Hoe dan ook, we hebben te maken met een echte primeur!

Nogmaals bedankt dat je mee wilde werken aan het interview.

Wat is uw favoriete tripel of speciaal bier?

IJwit! Heerlijk! Ik houd echt ‘t meest van witbier. Niet van te zwaar/donker bier.

Wanneer bent u begonnen met het drinken van bier en is uw smaak in de loop van de tijd verandert?

Tijdens mijn middelbare school periode dronken we alleen maar vieze zoete witte wijn met ijs, of van die gore mix drankjes als Passoa jus. Of Breezers. Welke tiener niet? In mijn studententijd werd ik lid bij ‘t Corps in Amsterdam. Daar begon ik met bier drinken. Ging er met een dispuut meiden zo een 30 liter vat doorheen. Soms daarna nog een tien liter vat extra als ‘t niet genoeg was haha! Sommigen lengden het bier aan met (geloof ‘t of niet) limonade siroop om de bittere smaak er af te halen, maar daar was ik zeker niet van.

Waar en met wie drinkt u het liefst een tripel of speciaal bier?

Tegenwoordig drink ik niet meer zo veel bier als in mijn studententijd, maar is ‘t ook vaker wijn, Bloody Mary, Gin Tonic of champagne. Echter blijf ik bier zeker nog drinken, en dan vooral als ik echt even dorst heb, tijdens de borrel met vrienden of mijn familie. Ik ben de oudste van 4 meisjes thuis en wij zijn, samen met mijn vader die jarenlang Arbo-arts voor Grolsch was, echte bierdrinkers! Overigens werkten twee van mijn zusjes voor Heineken. Je begrijpt dat hierdoor een bierstrijd ontstond. Welk bier is nou het beste? Voor mijn vader zorgen we nog steeds dat er altijd Grolsch in huis is.. 😉 Tijdens een vaderdag namen mijn zussen en ik onze vader mee naar een bierbrouwerij in Amsterdam. Momenteel ben ik met mijn familie op vakantie in Italië en drinken we Birra Moretti of Peroni.

Met wie zou je zelf nog eens een drankje willen drinken en waarom?

Mijn lieve opa, die iedere dag een biertje dronk, terwijl die de mooiste verhalen vertelde.

Welke snack eet u het liefst bij een biertje?

Een portie bitterballen is voor mij dan toch favoriet.

Waar ligt je grootste passie? Is dat presenteren, acteren of zingen?

Mijn grootste passie is misschien wel zingen. Dat doe ik volgens mijn ouders al voordat ik kon praten. Echter word ik ook heel blij als ik als actrice in een mooie rol mag kruipen. Presenteren is meer iets van de laatste jaren, maar gaat mij wel goed af en ik vind het vooral leuk om echt mooie verhalen te vertellen.

Kunnen we binnenkort nog nieuwe programma’s of andere projecten van u verwachten?

Jazeker! Dit najaar ben ik weer te zien in Life is Beautiful op RTL4. Daarnaast ben ik achter de schermen druk bezig met een eigen juridisch tv format.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in