Patrick Kicken

0
320

Hij was afgelopen verkiezingen lijsttrekker van de ondernemers partij en is momenteel zelf druk bezig met PodcastKoning.nl.

Maar Patrick Kicken kennen we natuurlijk van de vele radioprogramma’s die hij gepresenteerd heeft. In 1995 begon hij bij 3FM waar hij tot 2004 verschillende programma’s heeft gemaakt. Daarna maakt hij de overstap naar radio Veronica waar hij tot 2016 super leuke radio heeft gemaakt, Kicken wordt wakker behoort in ieder geval tot mijn favorieten. Ik hoop je binnenkort (waar dan ook) weer op de radio te horen!

 

Waar en met wie drinkt u het liefst een tripel of speciaal bier?

Met mijn oud collega’s van Radio Veronica. Heb nog steeds goed contact met ze en liefde voor de club. Kan ook bijna niet anders als je ergens 12 jaar gewerkt hebt. Dan worden je directe collega’s toch automatisch vrienden, zeker als je een gedeelde passie hebt, in dit geval leuke, verzorgde, professionele radio maken samen.

 

Met wie zou u zelf nog eens een drankje willen drinken en waarom?

Met mijn oud collega Arend Langenberg, de nieuwslezer. Altijd ontzettend veel lol mee gehad, hij is helaas niet meer onder ons. Hij hield wel van een lekker bruin biertje.

 

Welke snack eet u het liefst bij een biertje?

Maakt niet uit, als het maar uit frietvet komt. Van die ovenfrites of bitterballen uit de airfryer word ik niet vrolijk. Pizza gaat er ook in. Net als toastjes. Maar bij bier hoort gewoon iets hartigs, liefst een goeie bitterbal. Of worst.

 

Wat zijn uw politieke ambities en waarom heeft u gekozen voor de OndernemersPartij?

Mijn politieke ambities zijn voorbij. Het was leuk om mee te doen aan de Tweede Kamerverkiezingen en te zien wat daar allemaal bij komt kijken. Ik ben ook blij dat het me gelukt is door middel van een aantal columns in landelijke media meer aandacht voor de verkiezingen te genereren, met name bij jongeren.

 

Wat kunnen we de komende tijd van u verwachten?

Ik sluit niet uit dat ik weer radio ga doen. In wat voor vorm, waar en wanneer dat zal de toekomst uitwijzen. Het radiovirus zit vanaf mijn 15e in mijn bloed, aangestoken door mijn broer Henri die ook deejay is. PodcastKoning.nl is mijn hobbyproject op internet. Het leuke aan podcasts is dat ze voor altijd bewaard blijven; radio is een stuk vluchtiger. Op het moment dat je het uitzendt is het alweer weg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in