Beerwulf

0
727

Ik heb nooit begrepen waarom mijn vriendin altijd zo enorm blij werd als het zoveelste pakketje van Zalando of de Bijenkorf aan de deur werd afgegeven door de postbode. Julie kennen allemaal wel die reclame van Zalando… Ik kwam afgelopen vrijdag tot mijn verbazing aardig in de buurt, cool als ik ben natuurlijk niet zo hysterisch als de vrouwen in de reclame of toch wel ?!

Donderdagmiddag de bestelling geplaatst op www.beerwulf.com en de volgende dag rond 18.00 uur al in huis. Om eerlijk te zijn doe ik dit veel te weinig, wat een gemak en tegenwoordig heb je ook een enorme keuze. Voor mijn website schrijf ik regelmatig reviews en vind ik het dus leuk om te kijken of er nog tripels tussen staan waar ik nog niet over geschreven heb.

Vanuit de luie stoel zie ik dat je op de site van beerwulf volledige packs en gewoon losse bieren kunt bestellen. Bij de losse bieren kun je heel gemakkelijk een keuze maken aan de hand van de bierstijl of de smaken. Uiteraard klik ik snel op de bierstijl Tripel en zie ik 16 mooie tripels staan die ik kan bestellen. Ik kies 8 tripels uit waar ik nog geen review over heb geschreven; Tricky Tripel, Brugge Tripel, Bruut Gajes Tripel, De Molen Heen en Weer, Grimbergen Triple, Kasteel Tripel, Slot Oostende Gouden Gans en de Westmalle Tripel. Het water loopt mij al in de mond als ik richting de kassa ga.

Wat goed is om te weten is dat bij bestellingen vanaf 12 stuks de bezorgkosten gratis zijn, daaronder betaal je 4,95 EUR per verzending.

De doos die ik ontvangen heb ziet er prachtig uit en heeft 2 handige gaten aan de zijkant zodat je hem gemakkelijk kunt tillen. Als een kind zo blij pak ik mijn pakket uit en zie ik daar 8 lekkere tripels die mij glimlachend aankijken. De tripels zijn goed verpakt en door het kartonnen geraamte kunnen ze veilig vervoerd worden. De tripels hebben ook nog een erg lange houdbaarheidsdatum, al maak ik mij niet te veel zorgen dat ze na deze datum nog in mijn koelkast liggen.

Mij is het heel erg goed bevallen en ik ga zeker vaker gebruik maken van deze website. Voordeel is dat je gewoon thuis op elk moment kunt bestellen zonder dat je een drukke stad in moet en loopt te sjouwen met al je biertjes. Of wat ik ook vaak heb is dat je speciaal voor dat ene biertje naar de winkel gaat om er vervolgens achter te komen dat ze hem niet meer hebben. Dat is gelukkig vanaf nu verleden tijd.

Ik zou zeggen ga het zelf ervaren! De tripels zijn te vinden op https://www.beerwulf.com/nl/bier/tripel/.

Proost!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in