Hellobier

www.hellobier.nl

0
356

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op tripel gebied struin ik wekelijks het internet af. Voornamelijk op zoek naar de pareltjes die voor mij onbekend zijn. Twee weken terug ontdekte ik een enorme parel genaamd Hellobier. Ik noem het een enorme parel omdat dit de eerste keer is dat ik online een pakket tegenkom met uitsluitend tripels.

Mijn dag kan niet meer stuk, 8 tripels in een pakket voor slechts 22 euro. Voordat ik op de bestel knop druk eerst maar eens even kijken wie Hellobier nu precies is.

Al snel kom ik er achter dat Hellobier recentelijk een crowdfunding actie succesvol heeft afgerond. Job en Anouk (broer en zus) timmeren flink aan de weg. Waar ze in eerste instantie begonnen zijn met bier abonnementen waarbij je periodiek een bierpakket krijgt thuisgestuurd. Is het ook mogelijk om eenmalige- of thema bierpakketten online te bestellen. Ook verzorgen ze proeverijen zodat je thuis met vrienden kan genieten van verschillende bieren.

Het bestelproces verloopt soepel. Nadat ik een account heb aangemaakt is de bestelling binnen een paar muisklikken gedaan. Mijn vriend van DHL die regelmatig aan de deur staat komt de volgende dag het pakket al bezorgen.

Ineens besef ik mij dat ik eigenlijk niet eens weet welke tripels er nu in het pakket zitten. Het oude gevoel van Pakjes avond komt bij mij naar boven en ik ruk net als vroeger zo snel mogelijk de doos open. Met een grote glimlach bekijk ik aandachtig de verschillende tripels die in het pakket zitten.

Naast de 8 tripels zitten er leuke kaartjes bij met een kleine omschrijving van het bier en de brouwerij. Wat mij als biersommelier in wording enorm aanspreekt is het recept van mosselen met tripel bier en gerookte spek dat ook op een van de kaartjes staat. Deze ga ik zeker eens maken. Tot slot zie ik nog een kleine gadget in de doos zitten. Om er achter te komen wat deze gadget is moeten jullie toch echt zelf het tripel pakket bestellen. Ik geef met de foto van de bieren eigenlijk al teveel informatie prijs over dit pakket.

De tripels zijn zorgvuldig uitgezocht door Job en Anouk en daarin moet ik ze echt een compliment geven. Het is een mooi uitgebalanceerd pakket geworden met bieren die uiteenlopen van zoet naar kruidig en alles wat daar tussen zit. Ik weet zeker dat er voor jullie ook genoeg onbekende bieren en aangename verrassingen bij zitten. Wat mij betreft een absolute aanrader voor jezelf of om cadeau te doen aan iemand anders.

5 van de 8 tripels waren voor mij onbekend dus ik ga snel weer verder met het afstruinen van het internet op zoek naar pareltjes die Hellobier al heeft gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in