Open Brouwdag bij Brouwerij Jessenhofke op 25 juni 2017

0
126

Mocht u morgen niks te doen hebben dan heb ik voor jullie een bijzonder leuke activiteit. Ga naar de open brouwdag bij Brouwerij Jessenhofke. Bij Brouwerij Jessenhofke brouwen ze alleen maar biologische bieren. Op deze dag start de brouwer rond 13.00 uur met het brouwen van een nieuwe tripel. U kunt met eigen ogen zien hoe het werkt en de brouwer zal al jullie vragen beantwoorden. Ik heb mij laten vertellen dat het een hele speciale tripel gaat worden met als unieke grondstof Ijslands Lifjalla water. Wat er voor de rest allemaal in gaat moet je zelf maar gaan bekijken in Kuringen (vlakbij Hasselt).

In de namiddag zal de leerling brouwer het stokje overnemen zodat de brouwer jullie rond kan leiden door de brouwerij. Altijd leuk om samen met de brouwer in zijn eigen keuken te kunnen kijken.

Buiten op het terras komt een mooie foodtruck te staan en binnen kunt u natuurlijk nog wat losse flesjes en cadeauverpakkingen kopen. Van het luisteren naar al die bierverhalen krijg je toch vaak enorme dorst…

Hou de website van Brouwerij Jessenhofke in de gaten want ze organiseren vaker leuke activiteiten. Mocht je nu niet kunnen op 25 juni dan is het voor de Nederlanders onder ons altijd nog mogelijk om kennis te maken met de biologische bieren van Brouwerij Jessenhofke. Ze zijn namelijk gewoon te koop bij Ekoplaza.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in