Brother David’s Triple

Anderson Valley Brewing, 10%

0
74

De Anderson Valley Brewing is in 1987 opgericht in Boonville (Californië – USA). In Nederland zijn de bieren van deze brouwerij steeds beter te verkrijgen. Probeer naast deze bijzondere tripel ook eens een barrel age bier van deze brouwerij, dat zal u zeker niet teleurstellen.

Zicht
De Brother David’s Triple is goud oranje van kleur met een inzakkende witte schuimkraag. Er is een flinke koolzuur activiteit waarneembaar in het glas.

Geur
Bij het ruiken aan deze tripel vallen direct de sterke zoete tonen op van sinaasappel, gedroogde abrikoos en citrus. Ook ruikt het alsof ik midden in een graanschuur sta.

Smaak
Tijdens het proeven komt het fruit van abrikoos en citrus goed door. De tripel heeft een goede hoeveelheid koolzuur. Het graan uit de geur komt ook terug in de smaak, dit gaat uitstekend samen met het fruitige.

Afdronk
In de afdronk komt het graan meer en meer naar voren. Ook komt er een flinke bitter de hoek om zetten. De hoeveelheid alcohol die in deze tripel zit warmt de keel lekker op.

 

Moment

De meerdere granen die volgens mij gebruikt zijn bij deze tripel hebben een mooi effect op het fruit. De stevige afdronk die te merken is in de bitters en alcohol maakt dit een echte winter tripel voor mij. Heerlijk na een uurtje schaatsen. Ook het volume van 355 ml in het flesje bevalt mij prima

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in