Volle Maat Tripel

Volle maat Brouwerij, 8,5%

0
36

Volle maat tripel, Volle maat Brouwerij, 8,5%

De brouwerij is gevestigd op het erf van boerderij De Riet nabij Achterveld in het buitengebied van de gemeente Leusden. Op dit moment brouwen ze 11 bieren waaronder de tripel.

Zicht:
Gele troebele trippel met een vrij summiere witte schuimkraag.

Geur:
Er komt een lekkere zoete geur van deze trippel af. Met name geel fruit zoals abrikoos en banaan voeren de boventoon.

Smaak:
In de smaak komen de abrikoos en banaan weer voorbij samen met een beetje sinaasappel. In combinatie met een flink bittertje is het een mooie tripel.

Afdronk:
Krachtige afdronk die bitter eindigt en lang in de mond blijft hangen. Na de forse hoeveelheid koolzuur een vrij droge afdronk.

Moment:
Ik zit met een graad of 28 lekker in de tuin mijzelf voor te bereiden op het Utrechtse bierbrouwers festival. Ik zag dat Brouwerij de Volle Maat morgen ook op het festival staat dus vandaar deze tripel om alvast in de stemming te komen.

DELEN
Vorig artikelVal Dieu tripel
Volgend artikelTierlantijn Tripel
Tripelbier.nl
Welkom op mijn blog dat volledig in het teken staat van tripels. Tijdens mijn jarenlange ontdekkingstocht naar het lekkerste bier kwam ik telkens tot de conclusie dat dat toch echt de tripel is voor mij. Met deze blog wil ik jullie graag meenemen in de ontdekkingstocht naar de vele tripels die inmiddels gebrouwen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer je reactie in!
Voor je naam in